Algemene voorwaarden

1. Prijzen

De vermelde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De vernoemde prijzen zijn voorbehouden van eventuele typefouten en prijswijzigingen. De producten worden geleverd aan de prijs die geldt op de besteldatum. Mocht de prijs worden aangepast op de dag van de bestelling wordt de klant hiervan op de hoogte gebracht alvorens er tot verzending wordt overgegaan.


2. Verzendkosten

Alle producten worden verzonden volgens de Post.nl geldende tarieven. By Sproet is niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de producten tijdens het transport. De verzendkosten worden nader bepaald bij afrekening. In de bevestigingsmail van uw order staan de juiste verzendkosten. U kunt de goederen eventueel verzekerd laten versturen, wij proberen uw goederen zo zorgvuldig mogelijk in te pakken, echter zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele schade aan de goederen tijdens het vervoer. Boven 100 euro worden geen verzendkosten berekend, mits de producten door Post.nl kunnen worden bezorgd (pakketpost).


3. Levertijd

De levertijd bedraagt 2 tot 3 werkdagen na ontvangst van betaling. By Sproet stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport van de bestelde goederen.

4. Retour

Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachting voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 7 dagen te retourneren. U dient By Sproet vooraf per email te informeren over de retourzending. By Sproet bevestigt vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen kunt retourneren. Geretourneerde artikelen mogen niet gebruikt of beschadigd zijn. De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de klant. Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan deze voorwaarden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op de door klant opgegeven bankrekeningnummer. De door By Sproet gemaakte verzendkosten worden niet terugbetaald.


5. Betaling

Vooruitbetaling door overboeking op rekening 8670192 ING bank t.n.v. vof Sproet o.v.v. het ordernummer.


6. Afwijkingen

De werkelijke kleuren kunnen afwijken van de kleuren op de getoonde foto’s.


7. Aansprakelijkheid

By Sproet kan niet aansprakelijk gesteld worden in verband met bovengenoemde afwijkingen, als ook voor opgelopen beschadigingen aan de goederen tijdens het transport. Bij ontevredenheid over het product kan By Sproet evenmin aansprakelijk gesteld worden.


8. Annulering

De klant heeft de mogelijkheid om een bestelling te annuleren zonder opgegeven reden. Dit kan via de mail, binnen 7 werkdagen na bestelling. Mocht By Sproet binnen 7 werkdagen geen betaling hebben ontvangen vervalt automatisch de reservering tot kopen.Algemene voorwaarden By Sproet februari 2010
(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 27-06-2017 - Binnen de week besteld, betaald en geleverd in België. Super...  lees meer
  • 17-06-2017 - Vandaag werd de (Peter Pauper)agenda voor sept. 2017 - 2018...  lees meer
  • 21-09-2016 - Gisteren de nieuwe Peter Pauper Press agenda besteld. Vandaag al...  lees meer
Plaats een bericht
  • post.nl